problema consum
 • Salut! De curand sunt posesorul unei SOT 1.9/101 cp. am luat-o de la cineva care o cumparase in leasing si mi-a zis ca toate reviziile i le-a facut la reprezentanta la skoda. Masina e din 2007 si are 137000 km. Pentru ca nu am putut eu sa ma duc sa o iau, am trimis un prieten si "evident" ca nu s-a uitat si la ce consum are. In alte cuvinte, imi consuma in Bucuresti de la 10 l la 21, mers prin centru in mijlocul zilei, iar pe autostrada, la 120-130, 8l. De tras, trage bine. Am fost cu ea la un service de cartier si dupa ce a bagat-o pe tester a zis ca masina nu are nici o problema si ca s-ar putea sa aibe alt soft pe ea de consuma asa. Singura problema de care a putut sa-mi zica mecanicul a fost ca ar trebui sa schimb volanta si ambreiajul ca la schimbarea de treapta se aude un sunet metalic sub masina si oricat de usor ai da drumul la ambreiaj, se simte ca si cum ai ridica piciorul deodata de pe el.
  Mai are cineva probleme de genul asta cu consumul? Sau care ar putea fi problema? Multumesc anticipat!
 • Cat iti arata consumul la relanti?Asta cu ,consumul e cu dute vino..pot fi mai multe cauze..Resoftarea ar trebui sa ti scada consumul daca mergi normal..
 • la relanti imi arata 1,1-1,2. si consumul ramane cam acelasi indiferent de consumatori. Stilul de mers nu cred ca ar fi de vina pt ca am mers in acelasi mod pe o SO2 1.9 105 cp si scoteam consum mult mai bun...
 • e mare,eu am 0,7: 0,8 litri fara consumatori si 1 max cu consumatori
 • fara consumatori si cu motorul cald mie imi arata 0,4-0.6 l/h; intrebarea mea este daca atunci cand accelerezi brusc scoate mult fum negru
 • v-four, si eu mi-am pus problema asta dar nu scoate fum altfel decat o masina normala...adica la SO2 pe care am mai condus-o, scotea fum excesiv de mult fata de asta, dar consumul tot era mai mic...cu toate astea, am simtit o diferenta de cuplu destul de mare intre SOT mea si SO2 a prietenului in sensul ca fuge mult mai bine SOT..
  Stiti vreun centru pe unde as putea merge sa-mi spuna daca intr-adevar e alt soft. si eventual cat m-ar costa constatarea asta?
 • Nu cred ca este vorba de soft in cazul tau. Ai consumul asta de cand s-a schimbat cureaua de distributie. Exista un reglaj care se face si se reduce consumul. Ti-l pot face eu daca esti din Bucuresti.
 • am auzit si eu de reglajul asta,deci singura nu se regleaza.mama lor de mecanici..intrebare..am consum instant 0.7,0.8.O sa mai scadă odata cu rodarea motorului?
 • Ar fi bine daca ar fi de la reglajul asta COSTI. Daca poti, vorbim dupa Paste ca acum nu sunt in Buc, sa-mi zici unde sa vin si cat m-ar costa. Mersi!
 • Posibil sa ai probleme cu senzorul de temperatura al lichidului de racire, de consuma in halul asta...
 • Pai si n-ar trebui sa se aprinda vreun martor in bord daca ar fi probleme la senzorul asta? Repet, pe tester, nu a fost gasita nici o eroare...

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!