SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE SKODA OCTAVIA

10photo-jpg

SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE SKODA OCTAVIA

Skoda Auto a produs la Vrchlabí automobilul Skoda Octavia cu numărul două milioane. Modelul aniversar a fost o Skoda Octavia Scout, culoare argintie, având o motorizare 2.0 TDI.

Constructorul ceh produce versiunea actuală de Octavia din 1996 (prima generaţie a modelului Skoda Octavia a fost produsă în anii 1960). În 2004, Skoda a lansat a doua generaţie, însă datorită popularităţii dobândite în rândul clienţilor, continuă să producă şi vechiul model sub titulatura Octavia Tour.

Producţia Skoda Octavia Tour se desfăşoară în prezent la uzina din Vrchlabí, Cehia, iar pentru pieţele din India, Rusia, Kazahstan, Ucraina, Bosnia şi China există puncte de asamblare la nivel local. Skoda Octavia este produsă în Mlada Boleslav – Cehia, iar pentru piaţa asiatică se asamblează în India şi China. Skoda Octavia este comercializată în India sub numele de Laura şi in China sub denumirea Ming Rui.

Până în prezent, Skoda a produs 1.315.000 unităţi din prima generaţie Skoda Octavia şi 685.000 de exemplare ale noii Octavia. Anul trecut, compania cehă a livrat 72.529 unităţi Skoda Octavia Tour şi 237.422 Skoda Octavia II.

Skoda a livrat in 2007 in România 6,554 unităţi Octavia Tour şi 7.900 unităţi Octavia II.

(17 martie 2008) 

stire preluata de pe www.skoda.ro 

rss feed blog Club Fan Skoda Octavia Tour forum promo

istoric promo
Branding, rebranding, corporate identity Lucram pentru tine, pentru imaginea ta!

Handcoded by tskdesign. Drepturile de autor asupra comunitatii Fan Octavia Tour apartin Cassys Design si tskdesign.
Toate materialele utilizate in site apartin creatorilor acestora
fan club acreditat de Skoda Romania

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0